Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на посещение във Велики

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на посещение във Велики
Коментари Харесай

Борисов от Велики Преслав: Много ми е мъчно за Хемус

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на посещаване във Велики Преслав, където се срещна със симпатизанти на партията и кмета на града Янко Йорданов.

" Тука направихме пречиствателната станция и за пет села водоснабдяване. Но за водоснабдяването ще почакате, до момента в който се върнем ще чакате дълго и тягостно, по този начин както сте чакали за автомагистрала " Хемус ". През 1974 година Тодор Живков взима решение, прави първа копка и автомагистрала до Правец и там завършва. За да не стане неточност 1,35 милиарда ги отделихме в обособена сметка за строителството на " Хемус ". Както направихме Ришкия проход, а автомагистралата е единственият късмет Северът да се изравни с Юга. В момента 2-3 пъти Южна България надолу е по-добре от Вас. И това се дължи на „ Тракия “ и „ Марица “, двете автомагистрали. Там са заводите “, изясни Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ поздрави кмета на Шумен Любомир Христов за все по-успешно работещата индустриална зона в града. „ Сега като минахме още 3 завода нови видяхме. Добре, че са те, да работят хората. Шумен харчи повече промишлен ток от Варна. И те стопираха и индустриалните зони. Бяхме ги поставили в Плана за възобновяване. Защо пристигнаха вложителите в Шумен? Парцел, вода, ток, улично осветяване, път и хора “, съобщи Борисов.

" Ние бяхме поставили в Плана за възобновяване индустриалните зони, а те ги стопираха ", уточни той.

Знаете, че ние нямаме неизпълнени обещания. Дадат ли ни хората гласовете си, " Хемус " ще бъде възобновена незабавно. 50-те лева на пенсионерите, тъй като коронавирус не си е отпътувал, до момента в който не си замине ще ги получават. Искам да ви помоля отидете и се ваксинирайте. Септември ще има тежка нова вълна, с цел да ходите на работа и учите би трябвало да го извършите, а ние 50 лева ще ги осигурим, съобщи Борисов.

Мен никой не ме попита в изискванията на пандемия, от кое място намираме пари за медицинските сестри и лекари. Стотици милиони отидоха в борбата за рецесията, само че я овладяхме. Тези губят златно време да " чегъртат ", вместо да имунизират хората. Имаме над 3 млн. ваксини - най-хубавите, каквото желаете, ваксинирайте се - това е положително за вас. Ако не вярвате на мен, вижте какво вършат в Съединени американски щати и Европа, сподели водачът на ГЕРБ.

Ако беше хубаво в Европа щяха да имат машинно гласоподаване, само че те манипулират машините. Те към този момент са свършили тази работа и си го признават, само че лекарите и учителите са приоритет. Доходите ще порастват, а 50 лева няма да ги лишаваме, до момента в който зависи от мен, уточни Бойко Борисов.

„ Много ми е мъчително за „ Хемус “. Така се радваха хората... Магистралата тук до Белокопитово е подготвена и те не дават да бъде открита. Нарочно министърът на културата бави разрешителните. Не желаят да я пуснат. На дебелоглав, с цел да не бъде открита преди изборите “, акцентира ръководителят на ГЕРБ.

Ние желаеме да управляваме в мир и съгласие с всички политически партии, сподели той. По думите му в демокрацията има и власт, и съпротива. „ Каквото ни отреди народът, това ще бъде “, уточни Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Шумен Красимир Вълчев съобщи във Велики Преслав, че ГЕРБ направи доста в управническите си мандати и няма сфера, в която да не е направено нещо положително. „ Ако не бяхме свършили доста работа, министър председателят нямаше да ни търпи. Това е разликата сред ГЕРБ и останалите партии “, акцентира Вълчев. По думите му в случай че ГЕРБ ръководи, образованието ще бъде приоритет. „ За другите е избирателен, за нас е следизборен приоритет “, безапелационен бе той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2619261458379665
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР