Лидерът на формацията Възраждане Костадин Костадинов става все по-арогантен в

...
Лидерът на формацията Възраждане Костадин Костадинов става все по-арогантен в
Коментари Харесай

Копейкин нарече демократичната общност уродлива измет, която трябва да бъде унищожена

Лидерът на групировката " Възраждане " Костадин Костадинов става все по-арогантен в словесните си изяви. Преди часове той пусна в профила си във Facebook " публична позиция ", в която за следващ път атакува " рупорите на американското посолство " и се заканва на " уродливата сган ". Повод за гневния изблик на Костадинов са завършилият протест против Кремъл на шефа на частната войска " Вагнер " и отгласът на трагичните съботни събития в Русия у нас.  

" Т.нар. прелом в Русия свърши преди да е почнал, с което провокира небивало отчаяние в родната демократична общественост. Вчера с интерес видях какво пишат и към какво приканват рупорите на американското посолство - от техните профили се лееше кръв и се призоваваше за война, избивания, метежи и всевъзможни други сходни неща (при изискване, че не вземат участие персонално, естествено). 

Сега, несъмнено, са разочаровани, само че единствено няколко часа бяха задоволителни, с цел да се види какво съставляват те - една озверяла античовешка паплач, жадуваща кръв и мечтаеща за войни и принуждение. Ето за какво дълг на всеки един естествен жител е да направи всичко по силите си, с цел да може тази уродлива сган да бъде унищожена - за положителното освен на България, само че и на човечеството ", гласи " формалната позиция " на Костадин Костадинов, който в едното изречение осъжда насилието, а в идващото самичък зове за заличаване.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР