Лидерът на движение БОЕЦ Георги Георгиев е със забрана да

...
Лидерът на движение БОЕЦ Георги Георгиев е със забрана да
Коментари Харесай

Забраниха на лидера на БОЕЦ да пътува в чужбина дни преди да дари бъбрек на съпругата си във Франция

Лидерът на придвижване БОЕЦ Георги Георгиев е със възбрана да напуща страната, а единствено след няколко дни той би трябвало да стане донор за животоспасяваща интервенция на брачната половинка му във Франция.
Самият Георгиев споделя случая в профила си във Facebook.
Повече от една година се борим за трансплантация в чужбина, аз съм донор и най-после успяхме, написа водачът на придвижване БОЕЦ. Вчера обаче изненадващо получил призовка. Прокуратурата заличи моя юрист и без мое познание ми назначи длъжностен юрист, споделя в откритото си писмо Георгиев.
Става ясно, че видинската окръжна прокуратура е издала втора заповед за възбрана за овакантяване на страната на Георгиев. Прокуратурата обаче не дава информация за претекстовете си.
Георгиев споделя пред Медиапул, че това е втората издадена му възбрана за последния месец. Първата е обжалвана от юриста му Николай Жаджигенов. Отговор на обжалването му няма, вместо това прокуратурата е заличила юриста му, без да уведоми самия Георгиев.
В началото на юни месец водача на БОЕЦ получи обвиняване за причиняване на леки телесни повреди по хулигански подбуди след сдърпване с кореспонденти на Канал 3.
Припомняме, че БОЕЦ са измежду уредниците на митингите против кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор.
Забраната за овакантяване на страната на Георгиев е издадена по делото за безчинство, макар че за сходно действие, даже да бъде приет за отговорен, той няма да лежи в пандиза.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР