Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави от парламентарната трибуна всички

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави от парламентарната трибуна всички
Коментари Харесай

Карадайъ с поздрав към мюсюлманите за Курбан Байрам

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ поздрави от парламентарната естрада всички мюсюлмани с Курбан байрам и пожела здраве, благодат и благополучие от името на Движението и от свое име.

Този празник на милосърдието и прошката сближава и сплотява хората, сплотява обществото и в същността си е мост, както сред обособените хора, по този начин и сред обособените генерации, и е същински извор на мъдрост и ентусиазъм, посочи ръководителят на Движение за права и свободи. По думите му единствено дружно, с взаимно схващане, състрадание, религия, човещина и приемливост можем да изградим по-добър живот в този момент и по-добро бъдеще за нашите деца в нашата татковина.
-->
Празникът е време за равносметка, време да си извиним грешките, да бъдем толерантни във взаимоотношенията си, да бъдем великодушни и да пазим мъдрите учения на вярата, означи Карадайъ. Нека тези светли дни да ни създадат по-добри и да укрепят вярата ни, да донесат, здраве, естетика и благополучие, пожела ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР