Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и зам.-председателите на Движението д-р

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и зам.-председателите на Движението д-р
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ на работна среща с областния управител на Текирдаг

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и зам.-председателите на Движението доктор инж. Хасан Азис, кмет на Кърджали и Ахмед Ахмедов, организираха работна среща с регионалния шеф на Текирдаг Азиз Йълдъръм.
 Текирдаг3
Карадайъ е отпред на делегация на Движение за права и свободи, която е на посещаване в Р Турция. Тя включва още евродепутатът от ДПС/ ”Обнови Европа ” Атидже Вели, народните представители Адлен Шевкед, Имрен Мехмедова и Мюмюн Мюмюн, Елхан Кълков, кметове на Движението, представителя на Движение за права и свободи за регион Тракия Гюнер Четин, който е и зам.-кмет на община Чорлу.
 Текирдаг5
С валията на Текирдаг Азиз Йълдъръм разговаряхме за икономическото съдействие сред районите и общините, заяви доктор инж. Хасан Азис.
 Текирдаг7
Местните управляващи са главният публичен мотор за районно и локално развиване. Бързите промени в международната стопанска система тласкат общините неумолимо към световна интеграция и изискват от държавните управления да премислят своите тактики за районно и локално развиване, както и да открият нови системи на ръководство, посредством които да изградят стопански витални и обществено обективни общества, добави Азис.
 Текирдаг6
Обсъдихме още и опциите за нови взаимни планове сред побратимените общини, сподели кметът на Кърджали. И акцентира: „ Връзките сред Кърджали и Текирдаг не престават повече от десетилетие. Сътрудничеството се уголемява и то е освен в областта на културата, а и в образованието. ”.

По-късно делегацията на Движение за права и свободи дойде в Чорлу, където организира работна среща и с кмета на община Чорлу Ахмед Саръкурт.
 Текирдаг1
Мустафа Карадайъ, доктор инж. Хасан Азис, Ахмед Ахмедов и делегацията на Движение за права и свободи участваха и на тържествена вечеря-ифтар в Чору.
 Текирдаг
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР