Лидерът на червената агитка Иван Велчев-Кюстендилеца реагира след изненадващите разкрития

...
Лидерът на червената агитка Иван Велчев-Кюстендилеца реагира след изненадващите разкрития
Коментари Харесай

Кюстендилеца загатна, че има да разкрива страшни неща в ЦСКА

Лидерът на " алената " агитка Иван Велчев-Кюстендилеца реагира след изненадващите разкрития на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов,ч е не си приказва с Гриша ганчев от декември и, че не знае кой е правил селекцията. Кюстендилеца разгласява нов пост на профила си във Facebook. Той загатна, че след време ще разяснява и ще направи равносметка на протичащото се в клуба, само че след мачовете за сезона.

Ето какво написа Кюстендилеца:

„ И аз мога да кажа доста неща по тематиката за обичания ЦСКА , само че мисля да премълча. Няма да го направя с цел да не провокирам спомагателни разтърсвания в алената общественост. Няма да атакувам никого преди най-важните за сезона мачове.

Ще пристигна време да си кажем истината, време за равносметка и за задаване на неуместни въпроси. Искам да прикани всички тези хора, на които им пука за ЦСКА , на следващия ден да дойдат на стадиона и да поддържат обичаният ни тим.

Ако ще търсим сметка на някого дано да не е преди мачовете, от които зависи целият ни сезон. Ще бъдем значими и мощни като последователи, единствено когато сме доста. С дребният никой не се преценява. Само ЦСКА до края на света “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР