Лидерът на Чечения Рамзан Кадиров предложил Владимир Зеленски да прехвърли

...
Лидерът на Чечения Рамзан Кадиров предложил Владимир Зеленски да прехвърли
Коментари Харесай

Кадиров: Зеленски, предай властта на Янукович

Лидерът на Чечения Рамзан Кадиров предложил Владимир Зеленски да трансферира властта на Виктор Янукович и „ да се довери на ориста “.

" Не се обръщам към вас като към президент. Според закона на Украйна Виктор Янукович остава подобен. Прехвърлете властта на него, законния президент, и се уповавайте на ориста. Може би тогава ще имате късмет частично да изкупите виновността си ", написа Кадиров в канала си в " Телеграм ".

Той упрекна Зеленски, че е избягал от Украйна, " по този начин, че никой даже не е имал време да забележи искрящите му токчета ". Според него в този момент администрацията на президента на Украйна е на загуба, депутатите на Радата са на загуба.

" Владимир, върни се! Къде отиде патриотизмът, цялата сръчност, прочувствените изявления? Още от началото знаех, че ще избягаш, само че можеше да запазиш лице пред хората си, въпреки и с доста неприятна игра. Въпреки че и като артист, не се отличаваше с необикновен гений ", написа Кадиров.

Той също по този начин добави, че Зеленски към момента има време да се върне в Киев, " да одобри настояванията на Русия и да изиска амнистия от жителите на ДНР, ЛНР и всички украинци ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР