Лидерът на "БСП-София" Калоян Паргов, заяви, че партията на може

...
Лидерът на "БСП-София" Калоян Паргов, заяви, че партията на може
Коментари Харесай

Ресурсите на ГЕРБ се изчерпват, това налага коалиция със СДС

Лидерът на "БСП-София " Калоян Паргов, съобщи, че партията на може да завоюва сама локалните избори в столицата, поради настройките на обществото през последните 30 години. Затова би трябвало да се избере най-печелившата формула за кметския избор.

Кандидатурата на Мая Манолова е измежду определените от социалистите, а формата за издигане и показване пред обществото е решението, което се чака да бъде взето на националния съвет. На 11 септември градската конференция ще избере кого да издигне и кого да поддържа. Бившият омбудсман е с най-големи шансове на сегашния стадий, два дни преди конференцията, посочи Паргов пред Българска национална телевизия.

Той напомни, че на европейските избори жителите отредили на Българска социалистическа партия второ място, само че в столичните региони "Люлин ", "Изгрев " и "Красна поляна " социалистите били първа политическа партия. Поради това упоритостите на Българска социалистическа партия са нарастнали много, защото европейските избори и резултатите от тях дават очаквания и огромни шансове.

"Всеки да си гледа личната партия. Очевидно ресурсите на ГЕРБ се изчерпват и по тази причина обединението със Съюз на демократичните сили става все по-належаща, и то за повторно ", нападна Паргов ръководещите. Той се надява, че жителите няма да бъдат заблудени, тъй като в последните 10 години ръководството е "развитие в застой ". По думите му обаче хората се нуждаят от усъвършенстване на столицата. Според него три значими целта би трябвало да стоят пред Столичната община - мъдро, дейно и транспарантно ръководство.

Лидерът на столичните социалисти посочи, че възможна победа на Манолова, с кандидатура, подкрепена от Българска социалистическа партия, ще е победа и поддръжка за всички софиянци, които желаят смяна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР