Лидерът на БСП - София Калоян Паргов ще участва в

...
Лидерът на БСП - София Калоян Паргов ще участва в
Коментари Харесай

Калоян Паргов ще участва в международна конференция на ”Милениум клуб България” в Лондон

Лидерът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов ще взе участие в интернационалната конференция ”От комунизъм към капитализъм: Има ли завършек на прехода в Източна Европа? ”, проведена от ”Милениум клуб България ” в Лондон. Форумът е част от акцията на сдружението на младите българи в чужбина, родени след 1981 година ”Краят на прехода ”.
Калоян Паргов отпътува за британската столица в петък, а конференцията ще се организира на 9 септември, неделя, от 10,00 часа, английско време (12,00 часа, българско) в Oxford and Cambridge Club в Лондон.

Лидерът на столичните социалисти ще изнесе отчет по време на конференцията, в който ще направи обзор на политическото и икономическото положение на България по време на прехода. Освен това, на форума в Лондон Калоян Паргов ще показа и философията на " Визия за България " на Българска социалистическа партия.

В конференцията ще вземат участие български и интернационалните учени от реномирани университети (London School of Economics and Political Science, Keele University, University College London, University of Oxford и др.), стопански специалисти и политици. Сред участниците ще бъде и княз Кирил Сакскобургготски.

По време на визитата си в британската столица, водачът на социалистите от София ще има редица срещи с българи, част от " Милениум клуб ", на които ще разиска другите благоприятни условия те да бъдат потребни на България с експертизата и опита си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР