Лидерът на БСП-София Калоян Паргов пожела успех на Мая Манолова

...
Лидерът на БСП-София Калоян Паргов пожела успех на Мая Манолова
Коментари Харесай

Манолова може да бъде катализатор за промяната, която обществото иска

Лидерът на БСП-София Калоян Паргов пожела триумф на Мая Манолова в конкуренцията за София на локалните избори. Той дефинира предизвикването като съществено, а кандидатурата на публичния бранител като предстояща.

Според него кандидатирането на Йорданка Фандъкова за следващ мандат също е било предстоящо. "Очевидно от ГЕРБ няма какво по-добро да предложат от настоящия модел на ръководство. Всички виждаме в последните 10 години какво се случва в София. Бих го определил като развиване в застой. Гражданите обаче желаят смяна, имат потребност от вероятност, от действителни дейности за по-добър живот за тях и фамилиите им в кварталите ", уточни Паргов пред Bulgaria ON AIR.

Лидерът на Българска социалистическа партия - София напомни, че през последните 30 години социалистите са употребявали разнообразни модели за явяване на избори. Участвали са независимо, в коалиция, също по този начин са подкрепяли претенденти на инициативни комитети. По думите му през 1999 година методът е бил сполучлив за левицата. Това е дало подтик на партията за отчетливо наличие на политическата сцена през идващите години. През 2001 година Българска социалистическа партия печели изборите за президент, а през 2005 година - и парламентарните избори.

Манолова може да бъде катализатор за смяната, която желае огромна част от гражданското общество, по думите на Паргов. София е много комплициран град за Българска социалистическа партия към този момент 30 години. Поради тази причина в борбата социалистите би трябвало да имат съдружници. Кампанията, която приготвят, има за цел да покаже тъкмо това тяхно предпочитание. "Тази част от обществото, която желае смяна, без значение от кой политически набор е, може да бъде фокусирана по подобаващ метод. На градската конференция на 1 декември 2018 година показах основните фактори за триумфа на Българска социалистическа партия. Те се събират в думата консолидация - на партията, на лявото пространство и на обществото, което желае смяна. Търсим тъкмо тази форма в този момент ", съобщи водачът.

Той изясни, че неговата роля в акцията е на ръководител на предизборния щаб, макар че неговото име е в листата с номинираните претенденти за кмет на София от Българска социалистическа партия. Негова е и отговорността за конструирането на акцията. Ние първи издигнахме претендентите за кметове на региони - още в края на юли. И повече от месец те работят на терен. Колкото до претендента ни за кмет - на балотажа ще забележим какви са били нашите шансове за триумф ", означи социалистът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР