Лидерът на БСП привлече внимането върху себе си с това,

...
Лидерът на БСП привлече внимането върху себе си с това,
Коментари Харесай

Нинова: Дори да няма правителство, бюджет трябва да има

Лидерът на Българска социалистическа партия притегли внимането върху себе си с това, сподели.

" Поканата на ГЕРБ за трета среща на представители на парламентарните групи за включване на президента Зеленски в откриването на Народното събрание е непотребна и ние няма да участваме в нея ".  Това написа във Facebook водачът на БСП Корнелия Нинова.

" Ключовите тематики за българските жители са високите цени и ниски приходи, инфлацията и неналичието на предвидимост.

Партиите още веднъж на среща през днешния ден, този път за Зеленски

Парламентарните партии би трябвало да обсъдим незабавни ограничения като тавана на цените на ток, газ, вода и парно, както и бюджета за 2023 година

Преговорите за сформиране на държавно управление би трябвало да вървят паралелно с гласоподаване на бюджета. Дори да няма държавно управление, бюджет би трябвало да има.

Предвид късото време и практиката всяка група да внася спомагателни, постоянно взаимно изключващи се оферти, ние от “БСП за България ” призоваваме за отговорност и внасяме покана за среща в понеделник от 13:00 часа в Народно събрание, на която да бъде разисквана макрорамката на бюджет 2023 година, както и да се търси единодушие по незабавните ограничения за поддръжка на фамилиите и стопанската система до края на годината ", написа още Нинова, представена от novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР