Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред журналисти в кулоарите

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред журналисти в кулоарите
Коментари Харесай

Нинова покани партиите на лидерска среща, Борисов прие

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание, че е сдържан оптимист за предстоящ кабинет.

Тя осведоми, че е изпратила публични писма за идната основна среща с предложения към съответните водачи на останалите политически обединения в 48-ото Народно заседание за на следващия ден от 11:00.

" Разговарях с водачите на останалите парламентарно показани партии, поканих ги на следващия ден на среща в зала " Изток " и изпратих писма ", заяви Нинова и уточни, че е разговаряла с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който е удостоверил присъединяване си в срещата.

От „ Възраждане ” и „ Български напредък ” потвърдиха, че към този момент са получили предложения.

" Продължаваме Промяната " обявиха, че няма да поддържат държавно управление с мандата на левицата. Партията на Кирил Петков и Асен Василев щяла да поддържа националните цели от програмната си декларация, които съответстват с задачите на възможен нов постоянен кабинет, ако подобен бъде образуван от другите политически сили, се споделя още в позицията на групировката, публикувана в сряда вечерта.

Единствено Движение за права и свободи и „ Български напредък ” споделиха, че са склонни да договарят за държавно управление.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР