Лидерът на БСП Корнелия Нинова, зам.-председателите на ПГ на “БСП

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова, зам.-председателите на ПГ на “БСП
Коментари Харесай

БСП-Смолян избра нов областен председател

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, зам.-председателите на ПГ на “БСП за България “ Христо Проданов и Иван Ченчев и секретарят на ИБ на левицата Борислав Гуцанов организираха срещи с актива на партията в област Смолян.

В продължение на 5 часа ръководителят на Българска социалистическа партия изслуша ръководителите на ОПО в гр. Смолян, общинските ръководители от общините в региона и общинските съветници. Бяха разисквани изборите, работата на парламентарната група, дейностите на служебния кабинет, както и решения, свързани с бъдещи договаряния за сформиране на държавно управление.

На извършения след чуването регионален съвет беше определен нов регионален ръководител на БСП-Смолян. Това е Емил Хумчев – член на Изпълнителното бюро на левицата и три мандата член на Националния съвет на партията. Хумчев е някогашен регионален шеф на града, 4 мандата общински консултант в Българска социалистическа партия и ръководител на общинския съвет в Златоград за интервала 2020-2022 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР