Лидерът на БСП Корнелия Нинова упражни правото си на глас

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова упражни правото си на глас
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Гласувах промяната да продължи

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упражни правото си на глас в изборна секция 48 в 25 ОУ „ Д-р Петър Берон “ в регион „ Красно село “ в София.

" Гласувах смяната да продължи, да бъде сигурна и необратима. За правова страна, която се ръководи от формалните институции, а не от скрити кръгове. За образовани деца, за здрава нация. За постоянна стопанска система, работни места и високи приходи и пенсии. За чист въздух, чиста земя и вода. И за самостоятелна и суверенна България. Трябва да се направи кабинет, тъй като ни предстоят доста значими решения за България - приемането на бюджет за идната година, Планът за възобновяване и резистентност, реакция за повишението на цените със надлежно повишение на приходите. Това минава през работещ парламент и постоянно държавно управление ", сподели Нинова.

По думите й тя чака най-хубавите резултати за Българска социалистическа партия.

Мисля, че изборна интензивност ще е по-ниска, употребявам да прикани да излязат и да гласоподават. С машина е доста елементарно, добави тя. Сигурна съм, че няма да сме на трето място, както на 4 април, само че да забележим действително какво ще стане, сподели още Нинова.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/597635237888058
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР