Лидерът на БСП Корнелия Нинова спази заявката от решението на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова спази заявката от решението на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова прие и върна мандата

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съблюдава поръчката от решението на Националния съвет на партията на Велика събота и незабавно, откакто взе досието с мандата, я върна на президента.

" Нашето предпочитание беше да има държавно управление на България, което да реши няколко значими въпроса - да одобри обществени и стопански ограничения, да приготви Плана за възобновяване и резистентност и да направи проверка за разграждане на модела Борисов. В името на тези цели п, само че уви тя не беше поета, а новите политически субекти заявиха, че не биха подкрепили държавно управление даже с надпартийни за България цели . В подобен случай е ясно, че няма справедлива опция да съставим кабинет. Няма смяна в нашата позиция, тъй че заповядайте, връщаме мандата ", обоснова се Нинова.
 Предсрочните избори - на 11 юли
Предсрочните избори - на 11 юли

Следващата седмица ще бъде необуздано 45-то Народно събрание и Радев ще направи служебно държавно управление

Тя благодари за отношението на президента към българската левица, само че дали ще има специалисти от Българска социалистическа партия в служебния кабинет, първо трябвало да се произнесе Националният съвет на партията.

Припомняме, преди този момент и от
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР