Лидерът на БСП Корнелия Нинова силно смекчи тона по отношение

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова силно смекчи тона по отношение
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Изглежда е проблем да питаш, не съм обидила дъщерята на Радев

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова мощно смекчи тона във връзка с възможното присъединяване на дъщерята на президента Румен Радев в нов филм по Българска национална телевизия на режисьора Максим Генчев.  

По думите на соцлидера позицията ѝ е била изопачена обществено, тъй като въпросът бил второстепенен и зародил в хода на полемиката. 

„ Изслушването на Кошлуков беше във връзка на това, че с държавни пари се финансират филми, които се излъчват се националната телевизия, а принизяват нашите кумири и ги показват в неприемлива светлина ”.

Тя акцентира пред Нова телевизия, че след 2 кино лентата малкия екран потегля да финансира трети – за Иван Александър – „ виждаш, че си сбъркал и тръгваш да го правиш трети път ”. „ Изглежда в България е проблем да питаш. Нито обиждаш някого, нито му засягаш достолепието. Питаш и по-късно се излива вълна на негативизъм. ”

Нинова сподели, че ще сезира Съвет за електронни медии във връзка с филмите за Левски и Ботев. По отношение на третия мандат водачът на Българска социалистическа партия сподели, че е оптимист.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР