Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави президента Румен Радев за

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави президента Румен Радев за
Коментари Харесай

Андрей Райчев сравни Нинова с Каин след поздрава й към Радев

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поздрави президента Румен Радев за успеха му.

" Смазваща разлика. Поздравяваме спечелилите - Румен Радев и Илияна Йотова, пожелаваме един сполучлив мандат. Поздравяваме социалистите, които и в този момент са били едни от най-активно гласуващите. Дано с приключването на изборите политическата конюнктура да се успокои и да се захванем за сериозна работа със основаване на постоянно държавно управление, на парламент, и за решение на рецесиите " съобщи Нинова. Въпреки рецензиите, които тя насочи към Радев сред двата тура, Нинова съобщи, че смяната ще продължи с Румен Радев и той има поддръжката на Българска социалистическа партия. По мотив нейното изявление, социологът Андрей Райчев описа следния анекдот: " Когато Каин умирал, той събрал всички наследници и им споделил: Деца, пазете мира, поради който почина чичо ви Авел! "

Промяната явно ще продължи с Румен Радев - олицетворяващ смяната, както и нашата борба в последните 5 година е за смяна, разяснява тя. Нинова изясни, че Българска социалистическа партия ще прави единствено рационални взаимни отстъпки, само че подсети, че още не е почнала съответната работа. Тя обаче повтори целите, за които им е даден мандат от Националния съвет - обществената политика и приходи, налично опазване на здравето, обучение, просвета и просвета, стабилизиране на стопанската система и превъзмогване на рецесиите. Тя подсети, че присъединението на районен съд Македония към Европейски Съюз не може да е за сметка на българския народен интерес и историческите обстоятелства. Както и, че не биха подкрепили ратификация на Истанбулската спогодба.

Нинова изрази подозрение в желанията на Петков и Василев с десни политики да реализират леви цели. Въпреки това съобщи, че в договарянията залагат 4-годишен мандат.

" Нашите първи ограничения са допустими за тях. Но ние желаеме същински промени в опазването на здравето, в битката с корупцията. Работим дълготрайно, само че знаем с какво би трябвало да стартираме първите 100 дни. Имена не сме обсъждали, това са подправени вести ", съобщи Нинова. Според нея вероятно ново управление на Българска социалистическа партия няма да попречи на вероятно съдружно съглашение.

" През януари ще има конгрес, по-късно ще се отвори процедура за нов избор. Ако има нов ръководител, той ще би трябвало да извършва решенията на груповите органи ", съобщи Нинова.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР