Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която в петък беше приета

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която в петък беше приета
Коментари Харесай

Нинова от болницата: На системи съм 4-и ден, температурата понамаля, но симптомите ги имам

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която в петък беше призната във ВМА след позитивен тест за COVID-19, описа във Facebook за положението си и прикани хората да не губят религия, да слушат лекарите или да бъдат дисциплинирани. " Много ми се желае скоро да ме изпишат, само че лекарите преценят. На системи съм четвърти ден. Температурата понамаля, само че другите признаци ги имам ", написа тя в обществената мрежа.

" За хоспитализирането си обясних: В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе позитивен и лекарите решиха, че при тези признаци би трябвало да ме хоспитализират. Благодаря на целия медицински личен състав. Въпреки забележимата отмалялост, са доста всеотдайни към пациентите ", добави Нинова.

" На въпрос какво бих споделила на хората като човек, който боледува от ковид, отговорих, че не би трябвало да губят наличие на духа, би трябвало да слушат лекарите и да бъдат дисциплинирани, каквото им кажат да го извършват. Знам, че ще се оправим и с това. Минали сме през доста тествания и това ще преодолеем. Просто да имат религия и кураж ", съобщи още социалистката.Всички депутати и членове на управлението на Българска социалистическа партия, които са общували с Нинова, са се самоизолирали- Още двама депутати от левицата към този момент бяха инфектирани с ковид.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР