Лидерът на БСП Корнелия Нинова има нов прякор. Разкритието направи

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова има нов прякор. Разкритието направи
Коментари Харесай

Нинова с нов прякор. Защо Хамид Хамид й предложи шапка

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова има нов прякор. Разкритието направи зам.-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид в изявление за Българска национална телевизия.

Виктория Бут задържа мандата, с цел да има назначения в КЕВР и да замажат гафовете, съобщи Хамид Хамид, казвайки, че в Българска социалистическа партия към този момент по този начин назовават водача си Корнелия Нинова – по името на филмовия воин Виктор Бут, изнесъл оръжието на страната си Африка. Тя изнесе цялото оръжие за Украйна. Ще остане в историята като най-проваления министър, само че може би като най-хубавия оръжеен търговец – те ще си я оценят, сподели Хамид.

Препоръчвам на госпожа Виктория Бут в тези тежки времена, климатични, или да не стои на слънце или да носи шапка. Мандатът е даден да сформира държавно управление, а не да приказва слънчасали приказки, сподели Хамид във връзка опитите на Българска социалистическа партия да държи несигурно дълго време мандата за кабинет без да предлага министър председател и министри.

Хамид изясни, че в правото има правила и огледални периоди. Освен това в решение № 20 на Конституционния съд е записано, че в такава обстановка рационалните периоди са една седмица за изтъкване на министър-председател, и още една – за номинация на министри.

Държавният глава може да приложи конституцията незабавно - без да се преценява с Нинова, приемайки дейностите й за отвод да излъчи министър-председател, да разпусне това тъпо Народно заседание и да отиваме на избори незабавно, сподели Хамид. Хората не могат да гледат повече това тъпо изтезание, заключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР