Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов откри кампанията на ГЕРБ от Враца: Пети път да не се направи правителство не е честно към народа

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г избра Враца за формалното разкриване на предизборната акция. Повече от 800 симпатизанти и членове на се включиха в събитието. Те го посрещнаха със викания " Бойко " и " Победа ". Кампанията ще премиен под мотото " За постоянна България още веднъж ". Водач на листата в региона е Красен Кръстев.

" Очаквах хиляди хора да се съберат в Пловдив поради чисто механичния сбор ПП, Демократична България и така нататък Изненада ме отиването на Петя Ставрева: там от думите, които съм чувал от нея в централата. Пет години евродепутат от. Ако някой ме чуе да кажа една дума против Царя в миналото, да ми отреже езика. Човек би трябвало да има морал. На който си казвал " шефе " или " Ваше Величество ", не би трябвало да забравяш. Темата кой е първи не съществува. Защо не си останаха Политическа партия сами, с цел да видят разлика от 10% най-малко. Нали са положителни. Защо народът не го разбра? Асен Василев е цар в помпане на инфлацията. Народът обедня, потреблението падна. Инфлацията е скритият налог, който прибираш от популацията. Това носи подобен обаян кръг по-късно. Защо не са удовлетворени пенсионерите? Сумарно са вдигнали повече пенсиите. 50-те лв., които давахме ние, бяха 50 лева Сега и 200 да им дадат, ги похарчват на първия пазар, на който идат ", уточни Борисов.

Лидерът на показа собствен диалог с производител от Варна, който му е споделил, че продава кашкавал на цена 9 лева, а в магазина го вижда на 34 лева " Срам нямате ли, кой ви позволи да грабите хората със 100, 200% надценка? Кметовете, организирайте пазарище и изкарайте производителите там два дни в седмицата. Производителите не смеят да се обадят. Ще създадем огромно изпитание да създадем държавно управление, с който българският народ избере, който е родолюбец, който е против чудовищната война на Путин в Украйна, който е с европейски полезности. Пети път да не се направи държавно управление не е почтено към народа и не би трябвало да се прави. Ако партиите не се вразумят, няма смисъл от съществуването им. Иначе излиза, че си играем с Политическа партия кой ще вземе Черния петър ", уточни още Борисов.

Домакин на събитието бе кметът на града Калин Каменов. " Това е и частична акция за локалните избори. От парламентарните зависи в каква кондиция ще се явим на локалните избори ", уточни той и прикани хората да са мъдри и рационални и да изясняват, че от резултатите на 2 април зависи по какъв начин ще се развива страната ни.

Николай Нанков пък изрази убеденост, че ще е първа политическа мощ.

" По време на ръководството на " Продължаваме промяната " имаше резултати: те се виждат в магазините, двоен и троен резултат в цените, инлфацията, обедняването на българите. Резултатите са в ущърб  на всеки български жител. Средна инфлация от 20%, депозитите в банките намляват, има взрив на бързите заеми. Това е явен сигнал, че в България обеднява. Знаем по какъв начин да решим този проблем, при инфлация нямаше ", съобщи Делян Добрев.

" Специален град, специфични хора. Малко недосегаем, само че по този начин е с хубавите работи. Надявам се това скоро да се промени. Ние към този момент сме спечелили изборите. Имаме отговори на всички въпроси: по какъв начин, къде и за какво. Ако предходни години сме си говорили кое може да се построи първо, заводи, вложения, обучение, просвета, индустриални зони, в този момент водим различен разгвоор като от 90-те години: по какъв начин да спрем инфлацията, по какъв начин да спрем мигрантския напън, по какъв начин да успокоим страната. Трябва да има държавно управление, само че би трябвало да разбираем на всички, че смисълът на политиката не е да си направиш един прекрасен пердах с другия. Смисълът е да намираш решения, не да създаваш проблеми ", акцентира заместник-председателят на Томислав Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР