Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов разговаря с приятеля си и колега Орбан за Шенген

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разгласи, че е провел диалог с. В персоналния си фейсбук профил водачът на ГЕРБ  посочи, че е уведомил " моя другар и сътрудник " за решението на Народното събрание (НС) за премахването на спомагателната такса за транспорт на газ.

Ето какво още разгласи Борисов:

" Тази заран още веднъж разговарях с моя другар и колега . Информирах го, че през вчерашния ден Народното събрание дефинитивно отстрани спомагателната такса за транспорт на газ. В края на седмицата решението ще бъде оповестено и в Държавен вестник.

С унгарския министър председател се обединихме към извода, че всички въпроси в двустранните ни връзки са изчистени и Унгария ще продължи да поддържа категорично България в пътя й към Шенген.

Партньорството сред нашите два народа постоянно е било водещ принцип в връзките сред България и Унгария. Двамата с Орбан си дадохме ясни гаранции, че и отсега нататък ще продължим да си сътрудничим в изискванията на разговор по всички тематики от дневния ред на Европейски Съюз ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР