Лидерът на Барселона Лионел Меси призна, че треньорските указания през

...
Лидерът на Барселона Лионел Меси призна, че треньорските указания през
Коментари Харесай

Меси: Сега играя на по-задна позиция, но пак бележа

Лидерът на Барселона Лионел Меси призна, че треньорските инструкции през този сезон са да играе малко по-назад като уредник на дейностите на каталунския отбор. “Сега играя на по-задна позиция, само че отново отбелязвам. Предни години играех по-близо в последната третина на терена. Истина е, че отстъпих няколко метра обратно, само че концепцията остава да се включвам като нападател и да въвеждам голове”, призна Ла Пулга, представен от испанските медии.

“Спомням си първия ми мач в Шампионската лига. Беше в Украйна против Шахтьор. Играхме доста момчета от “Б” тима, тъй като Барселона към този момент имаше място на елиминациите. Играхме против доста мощен противник и загубихме. Въпреки това възприятието да дебютирам в Шампионската лига беше доста приятно”, спомни си Лео.

“Винаги споделям, че си припомням значимите голове - тези от финалите в Шампионската лига или полуфиналите против Реал Мадрид. Имам прелестни мемоари в този шампионат. Затова ми харесва толкоз доста и се любувам, като играя в Шампионската лига”, сподели още Меси. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 14 март  Барселона 21:45  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР