Лидерът на Атака Волен Сидеров смята, че отстраняването му от

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров смята, че отстраняването му от
Коментари Харесай

Правният отдел на НС проверява отстраняването на Волен Сидеров

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров счита, че отстраняването му от председателското място на парламентарната група на " Обединени патриоти " нарушава съдружното съглашение и правилника за работа на парламентарните групи в Народното събрание.

Сидеров изиска от Цвета Караянчева да разгласи за незначително решението за новото управление на групата и показа съответни документи, с които се аргументира за това искане.

Предлага на следващия ден от 15.00 часа да се събере политически съвет на " Обединени патриоти ". Настоява също и министър председателят Бойко Борисов да свика съдружен съвет на огромната коалиция.

В отговор ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева изясни, че е упълномощила на Правния отдел да изследва в елементи възражението на Сидеров и да даде умозаключение, след което тя ще вземе отношение.

Междувременно стана ясно, че Красимир Каракачанов има авансово уговорени задължения отвън София, а Валери Симеонов ще е отвън България. При това състояние Каракачанов и Симеонов няма да могат да се отзоват на поканата на Волен Сидеров за съвещание на дребната коалиция.
 Волен Сидеров към този момент не е ръководител на ПГ Волен Сидеров към този момент не е ръководител на ПГ "Обединени патриоти "
Промени в управлението на Парламентарната група на Обединени патриоти. Волен Сидеров към този момент не е ръководител на групата. Начело застават Валентин Касаб...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР