Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров сътвори нов екшън. Часове след

...
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров сътвори нов екшън. Часове след
Коментари Харесай

Волен Сидеров в нов екшън в центъра на София

Лидерът на „ Атака “ Волен Сидеров сътвори нов екшън. Часове откакто беше арестуван в Първо РПУ, а по-късно и освободен, политикът атакува мъж с електрическа тротинетка на бул. „ Витоша “ в центъра на столицата, написа " Телеграф ".

Според Сидеров мъжът бил извършител. В разногласието се намесила и брачната половинка му Деница Гаджева. Нелицеприятната сцена се разиграла пред очите на невръстния наследник на ексдепутата.

Според Закона за придвижването по пътищата, електрическите тротинетки могат да се движат по велосипедната инфраструктура (велоалеите) и по градските пътища, по които разрешената скорост е до 50 км/ч., добавя " Блиц ".

По пътища, по които разрешената скорост е над 50 км/ч, електрическите тротинетки ще могат да се движат единствено, в случай че има построена велосипедна инфраструктура.

За електричеките тротинетки е неразрешено придвижването в бус лентите и по тротоарите, както и във всички зони, маркирани със знак за възбрана на влизане на колела. Максималната позволена скорост на придвижване е 25 км/ч.

В петък водачът на " Атака " нахлу в постройката на Първо РПУ в София, с цел да търси полицайката Симона Радева и да пита за какво е назначена на работа в системата на Министерство на вътрешните работи. В резултат на нахлуването бяха нанесени материални вреди в постройката на ръководството, поради което Сидеров беше арестуван за 24 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР