Лидерът на Атака Волен Сидеров отново предизвика скандал. Малко след

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров отново предизвика скандал. Малко след
Коментари Харесай

Волен Сидеров опитва да нахлуе в Арена Армеец, полицията не му позволява

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров още веднъж провокира скандал. Малко след 22 часа претендентът за кмет на София, който съгласно първите резултати събира към 1,7% поддръжка, опита да влезе в " Арена Армеец ", където членове на изборните комисии носят изборните бумаги.

Униформени служители на реда обаче му попречиха да нахлуе вътре, защото няма право да бъде в залата.

Лидерът на " Атака " обядни, че е пристигнал след сигнал на кандидат-кмета на партия " Атака " за регион " Люлин ", който не бил позволен до ОИК и по-късно подал сигнал към щаба си.

Депутатът саморъчно подвигна бариерите и влезе на паркинга на залата, като сподели, че има право да следи изборния развой, макар че не е член на СИК. Той съобщи, че никой няма право да го стопира да влезе в зала " Арена Армеец ".

" Не можете да ме спирате. Аз не съм сигурен, че това са служители на реда, апропо, тъй като те може да са облекли някакви униформи, които да са купили от пазара ", сподели Сидеров, представен от " Фокус ".

" Вие чувствате ли, че е доста смешно това - стоите тук и ни спирате. Какво ще стане в случай че влезем? ", попита Сидеров униформените, представен от bTV.

Той насочи обвинявания към медиите, че са против него и прикани да попитат " за какво стоят тези служители на реда тука ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР