Лидерът на Атака Волен Сидеров направи сериозен скандал по време

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров направи сериозен скандал по време
Коментари Харесай

Волен Сидеров направи скандал в БНТ

Лидерът на Атака Волен Сидеров направи сериозен скандал по време на присъединяване си в предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия. Заради хаоса се наложи даже намесата на двама служители на реда. Предаването пък бе прекратено за малко. След траял над 20 минути спор с ръководителя на националния избирателен щаб на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов Сидеров беше заставен да напусне студиото.

Изданието на „ Референдум “ беше отдадено на локалните избори. В него участваха още представители на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Воля и НФСБ. Още през цялото време водачът на Атака на няколко пъти сподели, че претендентът за кмет на София на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки е „ гей, който би трябвало да оглави гей парада “. Той атакува и представителя на Движение за права и свободи Халил Летифов.

„ Геят Джамбазки вие го направихте евродепутат. Движение за права и свободи ръководи страната през Вътрешна македонска революционна организация и водачът ѝ Красимир Каракачанов “, сподели Сидеров. Ангелов пък съобщи, че Сидеров е в несъответстващо положение. „ Воленчо, хвани се мъжки. Изтече ти времето и в предаването и в политиката. Вашата истина е жълт вестник, господин Сидеров. Вие сте жълт вестник “, сподели Ангелов.

В последна сметка микрофонът на Волен Сидеров беше спрян. После той самичък си го смъкна. При молбата на водещата Добрина Чешмеджиева да остави събеседниците си да се изкажат водачът на „ Атака “ разгласи, че му се постанова цензура. „ Кой ви сподели, че би трябвало да си потегли? Началството ли? Как си мислите, че ще ме изгоните “, попита Сидеров.

Преди да напусне предаването непринудено, Юлиан Англеов разгласи, че Сидеров е пристигнал от кръчмата, с цел да се забавлява.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР