Лидерът на Атака Волен Сидеров, който по-рано тази седмица беше

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров, който по-рано тази седмица беше
Коментари Харесай

Сидеров до дупка ще иска от ВМРО и НФСБ да обсъдят детронирането му

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров, който по-рано тази седмица беше " детрониран " от поста ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти " от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, няма да спре да упорства с сътрудниците му в " патриотичното " обединяване да се съберат и да обсъдят отстраняването му.

Партия " Атака " стартира ежедневно да внася искане за привикване на съдружния съвет на " Обединени патриоти ", споделят от " Атака " пред БНР. Настояват тематиката на съвещанието да бъде отстраняването на Волен Сидеров като ръководител на парламентарната група на патриотите.

След като беше отхвърлен от поста си, Сидеров предложения водачите на останалите партии в Оперативна програма – Красимир Каракачанов (ВМРО) и Валери Симеонов (НФСБ), да се срещнат в петък на съдружен съвет на " патриотите " с единствена точка от проектодневния ред " разискване на нелегитимното решение за смяна на управлението на парламентарната група ".

Такъв обаче не се състоя. Каракачанов отхвърли поради служебни задължения, а Симеонов изясни отсъствието си с командировка в чужбина.

Още преди ден водачът на НФСБ акцентира, че не приема провеждането на политически съвет, на който измененията в групата преднамерено се дефинират като нелегитимни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР