Лидерът на Атака Волен Сидеров е подал заявление за напускане

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров е подал заявление за напускане
Коментари Харесай

Волен Сидеров излиза от Столичния общински съвет

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров е подал заявление за овакантяване на Столичния общински съвет, заяви " 24 часа ". Новината е доказана от пресцентъра на СОС.

Сидеров беше самостоятелен общински консултант, а останалите съветници от листата на " Атака " образуваха група в СОС с Вътрешна македонска революционна организация - " Патриоти за София ". Той обаче избра да е самостоятелен и не влезе в групата " Патриоти за София ".
 СОС желае парцели от страната, нужни за устойчивото обмисляне на столичния град СОС желае парцели от страната, нужни за устойчивото обмисляне на столичния град
Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков и ръководителят на комисия по общинска стопанска система Николай Стойнев внасят предло...

Сидеров не взе участие в съвещанията на СОС от много време. Не е ясно каква е повода за решението му за овакантяване на СОС, защото в подаденото през вчерашния ден заявление не са посочени претекстове.

На негово място в СОС би трябвало да влезе арх. Румен Русев, който бе назначен за кмет на регион " Младост ", откакто Десислава Иванчева бе арестувана по обвиняване за искане на рушвет.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР