Лидерът на АБВ Румен Петков отново поиска от управляващите уволнения

...
Лидерът на АБВ Румен Петков отново поиска от управляващите уволнения
Коментари Харесай

Румен Петков с идея за нов шеф на Булгартрансгаз - г-жа Лорер

Лидерът на АБВ Румен Петков още веднъж изиска от ръководещите уволнения в енергетиката. " Ако нямат кандидатура за Булгартрансгаз, по-естествено решение от госпожа Лорер няма ", съобщи пред Actualno.com той.

Прави усещане безучастното наблюдаване на държавното управление върху кадровото застраховане на енергийния бранш, означи Петков. " Въпроси, задавани неведнъж през последните години за дейности, които основават чувство за практики, които внезапно вредят на публичния и държавния интерес, сякаш не смущават освен министъра на енергетиката, а държавното управление като цяло ", разяснява той.
За европейски спор на тематика " Енергетика " упорства Румен Петков
Трябва да има европейски спор на тематика " Енергетика ", безапелационен е водачът на АБВ Румен Петков. Проблемите в сектора  у нас са кат...
Прочети повече
Изреждайки " черните точки " Петков уточни Булгартрансгаз, удвояването на цената на газопровода до Свищов и удвояването на цената на газопровода Пирдоп - Златица. " Това че не се смути служебното държавно управление е потресаващо, само че това, че настоящето държавно управление възприема това като естествена процедура, буди доста разстройства ", разяснява водачът на АБВ и предизвести, че в случай че по този начин ще променяме нещата в енергетиката, цената на газа ще пораства и ще пораства, и ще пораства.

Петков напомни сагата с построяването на газова връзка с Гърция и  настоя: " Искаме да знаем на практика заканата на Кирил Петков и Асен Василев за налагане на наказания от 90 000 евро дневно от 1 януари факт ли е; второ - факт ли е поръчката да си търсим пропуснатите изгоди "   и посочи, че губим по 2 млн. евро дневно поради неполучаването на азерски газ.

За това какво да се предприеме, водачът на АБВ е хладнокръвен: " Първото деяние е уволняване на шефовете на Булгартрансгаз и на ICGB, което към този момент закъсня ".

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР