Личностните черти като цяло са начинът, по който хората външно

...
Личностните черти като цяло са начинът, по който хората външно
Коментари Харесай

Кои са лошите черти на характера ни?

Личностните черти като цяло са методът, по който хората външно се показват пред другите. Те отразяват вашите мисли, усеща, системи от вярвания и даже по какъв начин сте били отгледани. Когато описвате някого като екстровертен, свенлив или насъскан, това са всички аспекти на нечии персонални епитети - неговите черти на характера. И до момента в който всички са разнообразни, като цяло обществото нормално счита някои черти за положителни, а други черти за неприятни или даже просто неутрални. По създание положителни или позитивни черти са тези, за които се счита, че са най-полезни за благосъстоянието и устойчивостта, до момента в който неприятните или негативните черти са тези, които могат да причинят щета, разстройства или други компликации.

Помощта, да вземем за пример, се смята за добра, тъй като е явно по какъв начин сходна линия би била от изгода за всички в обещано общество. И в случай че някой е мек темперамент, това е по-скоро по-скоро неутрална, в сравнение с негативна черта; външно не носи изгода на никого, само че също по този начин не е нещо, което мощно понижава възприеманата от някого персона - с други думи, личностен минус.

Много хора считат, че арогантността, суетата и други са измежду топ „ неприятните “ характерности, само че в действителност има повече от шест. Има някои характерни негативни черти, които въобще би трябвало да се заобикалят, защото те не оферират никакви позитивни реакции и единствено основават проблеми.

Основен лист с негативни черти:

1. Груби

2. Асоциални

3. Апатични

4. Безчувствени

5. Детински

6. Натрапчиви

7. Конфронтационни

8. Контролиращи

9. Страхливи

10. Жестоки

11. Защитнически

12. Заблудени

13. Нелоялни

14. Дезорганизирани

15. Неуважителни

16. Екстравагантни

17. Глупави

18. Несериозни

19. Клюкари

20. Алчни

21. Нацупен

22. Враждебен

23. Без възприятие за комизъм

24. Лицемерни

25. Нетърпеливи

Много от изброените нагоре черти може да наподобяват явно негативни, само че не всяка линия на личността е толкоз явно да бъде разграничена на добра или неприятна. Някои черти, които нормално се считат за негативни, могат да се употребяват по позитивен метод, даже в случай че се възприемат като дефекти или проблематични черти.

Ето 12 неприятни черти на личността, които в действителност могат да бъдат много положителни:

1. Отлагащи = Работите добре под напън.

Отлагане на нещата и отсрочване. И тогава, в последния миг, идва целият стрес от спазването на крайния срок. Вие се ругаете, потвърждавайки, че идващия път ще започнете по-рано... само че няма. Това е просто част от вашата персона. Но, тук е хубавото на отлагащите: Те са се научили да работят по този метод и го вършат доста добре. Да, има хора, които просто правят по-добра работа под стрес и вие може да сте един от тях. Докато другите бъркат и премислят всичко, вие нямате време. Така че седнете, концентрирайте се и след една нощ без сън, всичко е готово и то е добре. Това в действителност е обща линия при доста сполучливи хора.

2. Егоистични = Страхотни сте в това да се грижите за себе си.

В множеството случаи да бъдеш лакомец е нещо положително. Помислете за приятелите и сътрудниците, които познавате - тези, които не могат да кажат „ не “ на никого. Те прекарват живота си постоянно в възмущение и сходно на страдалец или непрестанно търсят висока оценка за всичко, което вършат. Те не се развиват сами. Егоизмът отстранява напрежението и значи да се грижите по-добре за себе си - както душевен, по този начин и физически. Вие знаете кой сте и какво желаете. Разбира се, не е добре в крайности, само че тези човеци са малцинство.

3. Чувствителен = Имате повече съпричастност към другите.

Да бъдеш сензитивен може да затрудни нещата за теб, само че също по този начин да бъде потребен, тъй че това не е неприятно! Прекалената сензитивност значи, че имате компликации с рецензията, приемайки я доста персонално, даже когато рецензията се базира на нещо, обвързвано с работата. От друга страна, това ви прави чувствителни и към възприятията на другите, и това сигурно е положително нещо в доста случаи. Като внимавате за чувствителността на другите, вие сте „ дипломатът в стаята “. Тази линия значи също по този начин, че сте по-съпричастни от другите и опцията да се поставите на мястото на някой различен е скъпо умеене.

4. Разхвърлян = Вие сте мощно изобретателни.

Традиционно бъркотията е обвързвана с мързел и липса на продуктивност. Фактите приказват друго, в случай че смятате, че Айнщайн, Стив Джобс, Марк Твен и Марк Зукърбърг са имали и имат извънредно затрупани работни пространства. Проучване от университета в Минесота откри, че хората, които живеят в хаос, постоянно са мощно изобретателни. Бъркотията в действителност може да е симптом на висока просветеност! 

5. Егоизъм = Вие сте извънредно уверени.

Всички познаваме хора, които имат тази линия до прекаленост. Те преобладават в диалозите и всичко е обвързвано с тях. Но още веднъж това са малцинство. Здравото его, даже доста мощно его, постоянно е нещо положително. Това значи, че имате солидна убеденост в себе си и че имате възприятие на блаженство и се чувствате много способни.

6. Срамежлив = Много постигате сами.
 Месец, в който си родена разкрива характера ти Месец, в който си родена разкрива характера ти
Разберете един път вечно какви черти на характера дължите на месеца си на раждане. Родените през януари. Много очарователни хора. Те...

Срамежливите хора са интровертни човеци, които изпитват усложнения при общуването с непознати и с огромни групи хора. Докато другите могат да видят това като минус, срамежливите хора са необикновено отразяващи и са тези, които измислят страхотни решения. Те обичат да работят сами, да реализират доста и не се нуждаят от утвърждение и хвалба от другите. Интровертите са доста търсени на днешното работно място, тъй като са продуктивни, деликатни и много изобретателни.

7. Невротичен = Вие сте супер деликатни към детайлите.

Вие ли сте човек, който като че ли не може да остави нещата без да ги изпипа до край? Размишлявате ли за неща, които са се объркали през вчерашния ден и какви рецесии могат да зародят на следващия ден? Тогава сте малко невротични. От друга страна, невротичните хора постоянно трансформират този „ минус “ в същински позитив на работното място. Те са склонни да се придържат към нещо и да упорстват, до момента в който не се изгладят всички последни елементи. Това са съзнателните, насочени към детайлите хора, които са толкоз нужни за избрани позиции днес.

8. Песимистичен = Внасяте натурализъм във всички обстановки.

Винаги виждат отрицателната страна на всяка обстановка, тъй че по какъв начин могат да бъдат щастливи? Други са склонни да ги заобикалят и постоянно имат другари единствено със същата линия като тяхната. Но помислете за това по различен метод и ще откриете преимущество на скептицизма. Когато би трябвало да се вземат тежки решения или да се реализира решение на проблеми, цената на песимиста проблясва. Това е индивидът, който може да измисли всички „ минуси “, когато всички останали мислят единствено за „ плюсовете “.

9. Мързел = Вие сте иноватор.
 Обяснение съгласно зодията за какво сте комплициран темперамент Обяснение съгласно зодията за какво сте комплициран темперамент
Има хора, които в действителност са комплицирани характери, само че може би обяснението за това се крие в астрологията. В тази публикация преглеждаме за какво пре...

Мързеливите хора са непродуктивни хора - това е просто общоизвестно. Те са склонни да се оправят с допустимо минимум работа и постоянно са мечтатели, като постоянно намират опрощение за държанието си. Но мързеливите хора постоянно са изобретатели и новатори. Прекарват време в опити да открият по-лесни способи да свършат нещата. Освен това са много положителни в намирането на способи да получават пари за нещата, които обичат да вършат.

10. Импулсивен = Вашето взимане на решения за част от секундата се отплаща.

Тази линия води до вдишване на риск, размиване на всичко, което ви хрумне, и взимане на решения бързо, без взор обратно. Това е индивидът, който се разсънва един ден, продава всичко, купува кемпер и потегля да открива " света ". Тогава това държание го принуждава да предприеме дейности в нова посока, която може би е тъкмо това, което е желал да направи. Импулсивните хора могат да вземат неприятни решения, несъмнено, само че когато вземат положителни, премиите са чудесни. Животът в никакъв случай няма да бъде отегчителен.

11. Цинично = Никога не ставате жертва на измами.

Циниците виждат конспирации и „ злото “, което се крие във всеки. Други постоянно имат скрити мотиви; всички държавни чиновници са куп мошеници. Но здравословното количество цинизъм е много положително нещо, тъй като защищава човек да не стане жертва на измами и измами. Циниците са склонни да работят деликатно - скъпо качество през днешния ден.

Вероятно имате една или повече от тези черти и в този момент знаете по какъв начин можете да ги оправдаете и да ги превърнете в плюсове в живота си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР