Лично премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент за финансиране на

...
Лично премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент за финансиране на
Коментари Харесай

Бойко Борисов обещал финансиране за осветлението на стадион Христо Ботев във Враца

Лично министър председателят Бойко Борисов е поел ангажимент за финансиране на настоящия ремонт на стадион „ Христо Ботев “ във Враца. Това станало на среща с кмета на града Калин Каменов, заяви самият градоначалник пред локалните медии. Реконструкцията на спортното оборудване към този момент започва от секторът за гостуващи агитки. Той се обезопасява и ремонтира главно, с цел да отговори на условията на БФС, изясни Каменов, който е и президент на врачанския футболен клуб.
Междувременно на стадиона към този момент са построени нови тоалетни, главно са актуализирани стълбищата, инсталират се нови видео камери и се стартира подмяната на осветлението.
„ Целта ни е да успеем да осъществим предписанията на БФС и да посрещнем "Левски " на личния си стадион в мача на 5 август. Ако не успеем, срещата ще се играе в Монтана “, заяви Каменов.
Той бе безапелационен, че селекцията за идния сезон към този момент е съвсем подготвена и се оформя боеспособен тим, който да се показа почтено в елита. По мотив промоцията отборът ще разполага и с нови спортни екипи от същата марка, която облича и националния тим. Традиционно „ Ботев “ ще играе с титулярен зелен екип, първи авариен в алено и втори – в черно, уточни кметът Каменов. Той зарадва почитателите на отбора с новината, че в центъра на Враца скоро ще има профилиран търговски обект, който ще предлага разнообразни продукти (фланелки, сувенири) за ентусиастите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР