Личният наставник на направилия феноменална година плувец Петър Мицин -

...
Личният наставник на направилия феноменална година плувец Петър Мицин -
Коментари Харесай

Николай Вакареев е треньор №1 на България за 2023 г.

Личният ментор на направилия феноменална година плувец Петър Мицин - Николай Вакареев, заслужи наградата за треньор годината в 40-ото издание на анкетата, проведена от в. „ Труд ".

В нея присъединяване взеха 37 медии, които показаха 18 експерти в анкетните си карти. По традиция спечелилият получи картина от български създател. Вакареев набра 115 т.

Втори с 49 се подреди Илиан Илиев, който зимува първи във футболния ни шампионат с " Черно море ", а дебютните му 2 мача като селекционер на България вдъхната искрица вяра за бъдещето му.

Треньор номер 3 на България с 46 т. е Петър Арнаудов, под чието управление шахматистките ни завоюваха европейската купа.

„ Благодаря за признанието. 2023 година беше извънредно сполучлива за мен. Искам да посветя премията си на моите сътрудници от българското плуване, с които направихме огромен напредък в нашия спорт. Искам да благодаря на БФП и най-много на колектива, с който работим като народен тим. Така че триумфите са за цялото ни плуване. Искам да благодаря на моя играч Петър Мицин, който повярва в мен ", съобщи Николай Вакареев.

Пд негово управление Мицин донесе първи международен връх и международна купа за България в историята на мъжкото ни плуване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР