Личният лекар на покойния Майкъл Джексън, Конрад Мъри, излезе с

...
Личният лекар на покойния Майкъл Джексън, Конрад Мъри, излезе с
Коментари Харесай

Джипито на Джако с разтърсващи разкрития за краля на попа

Личният доктор на починалия Майкъл Джексън, Конрад Мъри, излезе с ужасяващи разкрития. Той показа, че преди време е споделил на бащата на известния артист, че е " един от най-лошите татковци в историята " и даде пояснение за това огромно обвиняване.

Мъри не осъжда Джо Джаксън единствено тъй като е бил ужасяващ татко, а твърди, че Джо е " кастрирал химически " Майкъл Джексън.

" Фактът, че той е бил химически скопен, с цел да не загуби високия си глас, не може да бъде пояснен с думи ", сподели Мъри.

Лекарят твърди, че Майкъл му е разказал за многото премеждия, които е претърпял от ръцете на татко си. Както се изрази Мъри, артистът е споделил, че " детството му е било ужасяващо ".

" Беше толкоз ужасно, че не можеш да си представиш ", цитира Мъри довереника си.

Кастрацията на момчета е била доста публикувана през Средновековието и Ренесанса, изключително в случай че детето е имало гений на артист. По този се е предотвратявала разновидността, а оттова и смяната на гласа на момчето, с цел да може то да продължи да пее толкоз добре, колкото като дете. Тази процедура е изчезнала, само че след клюки за възможна кастрация на Майкъл Джексън, историята за ужасяващите кастрации в името на музикална популярност още веднъж стана настояща. Тази тематика притегля вниманието върху контузията, през която са минали доста деца.

Припомняме, че Кралят на Попа има три деца, като постоянно е твърдял, че им е биологичен татко - Принс, Парис и принц Майкъл Джексън II, по-познат като Бланкет. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР