Личните данни на омбудсмана Мая Манолова също са изтекли при

...
Личните данни на омбудсмана Мая Манолова също са изтекли при
Коментари Харесай

Мая Манолова провери в ефир изтекли ли са данните ѝ от НАП

Личните данни на омбудсмана Мая Манолова също са изтекли при хакерската офанзива на Национална агенция за приходите. Това стана ясно в ефира на " Нова тв ".

Тя ревизира в приложението на приходната организация дали е измежду хакнатите български жители.

Няма проблем с моите данни, тъй като по този начин или другояче са обществени. Проблемът е дали някой няма да сътвори различен Виктор Николаев или Мая Манолова и да извърши рискови неща. Национална агенция за приходите да бъде санкционирана с 20 млн. лв. е цинично, тъй като това ще се заплати от българите, съобщи по тематиката Манолова.

Прекалено се политизира изборът на върховен магистрат, срокът за номиниране на нов основен прокурор изтича в понеделник, в реда на нещата е да се разяснява по-късно, разяснява тя номинацията на Иван Гешев за основен прокурор.

" Управляващите в последно време поставят от ден на ден старания да ме ядосат и да ме окуражават, разяснява Манолова дали ще се кандидатира за кмет.

Решението дали ще се кандидатирам за кмет на София ще бъде мое, не под напън. Всеки ден се пробват да показват неуважение към работата ми. Ще реша в каква роля ще бъда по-полезна на жителите, добави омбудсманът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР