Личната медицинска сестра на Амбър Хърд даде показания във вторник,

...
Личната медицинска сестра на Амбър Хърд даде показания във вторник,
Коментари Харесай

Наркоалкохоличката Амбър ревнува Джони от славата: Медсестрата й


Личната здравна сестра на Амбър Хърд даде показания във вторник, до момента в който екипът на Джони Деп поддържаше делото си.

Съдът изслушва Ерин Фалати, известна още като Ерин Боерум, някогашната здравна сестра на Амбър Хърд, която се явява посредством видео показания.

На разпита на един от юристите на Деп тя споделя за своето отношение към Хърд, като стартира от първата им среща през август 2014 година

 

 

В бележките се показва, че Хърд " оповестява за корист с опиати, в това число пристрастяване към кокаин и алкохол ".  В медицинските бележки на Фалати от 2 септември 2014 година тя написа, че Хърд е съобщила за " компликации с ревността и безпокойствие към славата на годеника и способността му да поддържа връзка постоянно с дами ".

 

" Хърд не пуши, само че оповестява, че пие " 1-3 чаши алено вино дневно ", написа в бележките.

В бележките се показва: " Фамилна история на корист с опиати, като и майката, и бащата са злоупотребявали със стимуланти и са станали подвластни от тях.

" Клиентът признава, че в предишното е имал тревога, хранително разстройство, разстройство с недостиг на вниманието, биполярно разстройство, проблеми със зависимостта и от време на време бодърствуване.

 

" Клиентът се разпознава като бисексуален и е бил женен за партньорка преди актуалната си връзка.

 

 

 

В бележките се прибавя, че Хърд " в последно време изпитва нараснала възбуденост и има няколко изблика на яд и гняв. Настроението ѝ е лабилно.

 

 

 

Запитан какво значи " неустойчив ", Фалати дава отговор: " Емоционална неустойчивост е, когато страстите се въртят като махало, виждате някой печален и бързо минава в извънредно благополучие, това е като махало.

 

 

 

Адвокатите на Хърд желаеха от арбитър Пени Азкарате да приключи делото, като обявиха, че Джони Деп не е потвърдил изказванията си.

 

 

Съдия Азкарате отхвърли настояването за две изказвания в публикацията на Washington Post, защото имало " малко " доказателства, че правосъдните заседатели могат да решат, че те са оскърбителен.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР