Личен конфликт е причината за убийството на младата жена, чието

...
Личен конфликт е причината за убийството на младата жена, чието
Коментари Харесай

Гл. секретар на МВР: Личен конфликт е причината за убийството на младата жена, открита в багажник

Личен спор е повода за убийството на младата жена, чието тяло бе открито в багажник на автомобил, сподели пред публицисти основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

От нея не е постъпвал сигнал, тя е споделила за връзките си със обвинения за убийството ѝ единствено със свои близки, уточни още той.

Сигналът за изгубването на младата жена е подаден на 3 април от нейни близки, които споделили, че нямат контакт с нея. Няколко часа по-късно е арестуван обвиненият. След оперативни дейности бе открито тялото на дамата, изясни основният секретар.

 

По думите му жертвата и арестуваният са имали другарство и близки връзки. Противоречие сред тях е главната версия за убийството.

Има данни, че жертвата е търсила помощ от неправителствени организации и не е стигнала до полицията, разяснява служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. Понякога връзката сред нашите структури и структурите към общественото министерство и неправителствения бранш не е задоволително добра и се стига до такива трагични изходи, добави той.

 

По-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че тяло на 32-годишна жена е открито в багажник на автомобил в София. По случая има арестуван, той е на 34 години.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР