LG Electronics надгражда своята безплатна първокласна услуга за стрийминг на

...
LG Electronics надгражда своята безплатна първокласна услуга за стрийминг на
Коментари Харесай

LG Channels с нов интерфейс и по-голям избор на безплатно съдържание

LG Electronics надгражда своята безвъзмездна първокласна услуга за стрийминг на наличие LG Channels, с цел да обезпечи усъвършенствано преживяване при гледане на клиентите на. В допълнение към модифицирания потребителски интерфейс, надстройката вкарва повече канали и по-широк набор от наличие, на което феновете могат да се любуват, в това число известно K-съдържание, филми, спорт, музика и вести, увеличавайки сегашните си над 1600 канала до 1900.
С удвояване на броя и времето за гледане на LG Channels спрямо предходната година, LG уголемява световната наличност на LG Channels от 14 на 25 страни, като по този начин ще утрои европейското си покритие до края на годината
LG Channels ще е налично и допълнително от 30 марки смарт тв приемници, задвижвани от личната телевизионна платформа webOS на LG, в това число Motorola, JVC, Polaroid и MASTER-G.

Новият интерфейс на LG Channels е предопределен да помогне на потребителите да се ориентират по-интуитивно и по-лесно с усъвършенствана функционалност за препоръчване на наличие, която проучва желанията за гледане, с цел да предложи най-хубавото от огромната си библиотека с гратис наличие. Интерфейсът е наличен за модели на смарт тв приемници на LG, работещи с webOS версии 5.0 и по-нови, като скоро ще е налична версия за webOS 3.0 до 4.5. Приложението LG Channels за смарт телефони ще започва по-късно тази година, започвайки от Северна Америка, предоставяйки на потребителите различен комфортен метод, по който да се любуват на наличието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР