LG Electronics (LG) може да се похвали с три нови

...
LG Electronics (LG) може да се похвали с три нови
Коментари Харесай

Новите модели LG климатици – елегантни и енергийно ефективни, благодарение на революционната LG Inverter технология

LG Electronics (LG) може да се похвали с три нови модела климатици на пазара, които не престават да постановат трендовете в революционни технологии за по-висока енергийна успеваемост, смарт решения и новаторски системи за филтриране на въздуха. LG AP12RK, LG AC12BK и LG DC12RK са оборудвани с революционни технологии от ново потомство, климатиците оферират по едно и също време функционалност и жанр с опция за избор сред бял, бежав и черен цвят или примиум дизайн с огледално покритие.

Dual Inverter Compressor™ технологията на LG, с която са оборудвани климатиците, отстранява казуса с шума и поддържа мечтаната температура, като икономисва сила, има по-дълъг живот и обезпечава икономично и тихо изстудяване и отопление. Благодарение на успеваемостта на технологията, новите модели са по-бързи, по-ефективни, по-издръжливи и тихи, осигурявайки оптимален комфорт при охлаждането. В резултат, употребяваната електрическа енергия е по-малко, предотвратявайки несъразмерното замърсяване на околната среда. Благодарение на трайните услия на LG в опазването на Земята, LG AP09RK и AC12BK са сполучливо сертифицирани от Carbon Trust (Великобритания) след измерването на въглеродния им отпечатък.

Новите модели действат като климатик и пречиствател 2-в-1 и, с помощта на революционната UVnano™ технология на LG, отстраняват 99,99% от бактериите с UV LED светлина, с цел да поддържа ветрогенериращия вентилатор чист и пресен. Освен това йонизаторът Plasmaster™Ionizer+ отстранява до 99% от прилепналите бактерии. Антиалергенен филтър, сертифициран от BAF e следващата стъпка към по-здравословен въздух. Моделите снабдени с този филтър, обезпечават въздух, в който има нищожен брой частици, носещи алергени. Това не е всичко – всеки модел от линия 2022 на LG има функционалност за вътрешното разчистване, което се реализира посредством интелигентен режим, който задава автоматизирано изсушаване на вътрешното пространство и по този начин подсигурява безупречна непорочност когато и да е. Благодарение на филтъра за едри прахови частици, който е подложен по този начин, че през него да минава целият входящ размер от въздух, климатиците на LG имат надеждна преграда на отбрана и от огромния прахуляк, което ги трансформират в съвършен артикул за по-чист и по-комфортен дом.

ARTCOOL Mirror климатик LG AC12BK е създаден със моден ARTCOOL дизайн, с цел да внесе повече хармония в дома на потребителите. Оборудван с изцяло огледален стъклен корпус, той отразява заобикалящата го среда, създайваки експресивни и забележителни форми и изображения, които допълват пространството.

Новите модели са съвместими с приложението LG ThinQ ™ и разрешават елементарно свързване с климатика от отдалеченост. Потребителите могат освен да ръководят уреда си, само че да задават графици и режими на работа, да следят в действително време температурата в помещението, качеството на въздуха, потреблението на сила, положението на филтрите за филтриране. Всеки консуматор може самичък да направи диагностика на системата, с цел да се увери, че климатикът работи безупречно във всеки един миг.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР