LG Electronics (LG) и иновациите им в сектора за домашно

...
LG Electronics (LG) и иновациите им в сектора за домашно
Коментари Харесай

LG Signature И John Legend с незабравимо изживяване за посетителите на Cedia Expo 2022

LG Electronics (LG) и нововъведенията им в бранша за домашно развлечение, водени от най-големия OLED тв приемник в света, 97-инчовия G2 OLED evo Gallery Edition, както и ултра примиум моделите LG SIGNATURE OLED - споделиха прожекторите с надарения музикант и дипломат на LG SIGNATURE, Джон Леджънд, предходната седмица по време на една от премиерните за Северна Америка конференции за домашна техника.

Щандът на LG на 2022 CEDIA Expo в Далас, Тексас, Съединени американски щати, бе изработен по този начин, че посетителите да имат опция да усетят метода, по който компанията трансформира домашното развлечение със зашеметяващи, софтуерно усъвършенствани тв приемници като 97-инчовият G2 OLED evo, който прави своя дебют в Съединени американски щати, както и с награждавания 88-инчов LG SIGNATURE OLED 8K тв приемник. За да приключи първата вечер от шоуто, LG SIGNATURE си партнира с Леджънд, с който бяха домакини на ВИП събитие за консуматори, отворено единствено за посетители с покана.

Вечерта започва с музиканта, който показа историята на своето продължаващо и до през днешния ден другарство с LG SIGNATURE. Той акцентира и по какъв начин необикновено комфортните и стилно елегантни артикули на компанията, в това число LG SIGNATURE OLED R (първият в света навиващ се телевизор) и InstaView Door-in-Door Refrigerator and Wine Cellar са допълнили неговата напълно реновирана къща с басейн (този септември бе показана в The Legendary House). Перфектното комбиниране сред изкуство и технология, форма и функционалност, първокласните решения от LG SIGNATURE играят основна роля в реализирането на напълно усъвършенстваната къща за релакс и отмора на Джон Леджънд.

След малко встъпление, носителят на Грами извърши особено зрелище, което включваше и неговата ода за LG SIGNATURE, " You Deserve It All. " В допълнение към първокласното развлечение, гостите имаха опция да се насладят на лимитирана серия Legend X SIGNATURE вино, винтидж каберне совиньон от годишна продукция 2018, стартирано под личния етикет на Леджънд - LVE. Преди да бъде сервирано виното, бутилките са съвършено охладени в LG SIGNATURE Wine Cellar с съвършено следена темперетура и мокрота - оптималното решение за феновете на виното и съхранението му вкъщи.

„ Страхотно е да имаме опцията да споделим това необикновено преживяване, което единствено LG SIGNATURE дава и да създадем запаметяващи се моменти, които улавят есенцията на марката, " споделя Лий Дженг-сок, началник на Global Marketing Center в LG Electronics. „ Чрез работата си с Джон, който е идеалният дипломат за LG SIGNATURE, ние се стремихме да предложим по-ангажиращо и извънредно преживяване, с което да достигнем до по-голяма публика по целия свят. "

„ Беше прелестно преживяване да съм част от тазгодишното издание на CEDIA Expo together дружно с LG SIGNATURE, " показа Леджънд. „ Сигурен съм, че всички, които видяха последните впечатляващи нововъведения от компанията са изцяло впечатлени от лекотата, с която комбинират изкуството с технологията. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР