ЛЕЙКСАЙД, Айова — Кандидатът за президент на Републиканската партия Вивек

...
ЛЕЙКСАЙД, Айова — Кандидатът за президент на Републиканската партия Вивек
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами води кампания с бивш конгресмен с история на расистки забележки

ЛЕЙКСАЙД, Айова — Кандидатът за президент на Републиканската партия Вивек Рамасвами стартира акцията в сряда с някогашния конгресмен Стив Кинг, спорна фигура, която загуби мястото си в 2020 година, откакто стана прочут с расистки изявления.

Веднъж Кинг сподели на The New York Times, „ Бели националисти, бели расисти, западна цивилизация – по какъв начин този език стана афектиран? “ Той също по този начин завоюва наказание от членове на личната си партия за мнения, които в миналото направи по отношение на това дали хората биха съществували, в случай че не бяха бебета, родени вследствие на обезчестяване и блудничество.

Бивш републикански авторитетен брокер в Северозападна Айова, Кинг се отдръпна от светлината на публичното внимание, откакто загуби мястото си в Камарата на представителите. Ранди Феенстра, сътрудник републиканец, който го провокира преди три години. Но Кинг се появи в сряда с Рамасвами и макар че не е публично подкрепил присъединяване в президентската конкуренция през 202...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР