Лейди Кити Спенсър, племенницата на принцеса Даяна, се омъжи във

...
Лейди Кити Спенсър, племенницата на принцеса Даяна, се омъжи във
Коментари Харесай

Разкошната племенница на Даяна взе 61-годишен милионер СНИМК...

Лейди Кити Спенсър, племенницата на принцеса Даяна, се омъжи във Вила Алдобрандини, която се намира във Фраскати, покрай Рим. Преди това тя сподели „ сбогом” на моминския живот дружно с приятелките си във Флоренция, написа bgdnes.bg.



Кити Спенсър е щерка на брата на лейди Даяна – Чарлз, и от дълги години работи като модел. Прелестната 30-годишна русокоска сподели „ да” на по-възрастния с 31 години от нея южноафрикански милионер Майкъл Люис. Той има три деца от предходен брак, а благосъстоянието му се пресмята на 80 млн. паунда.

Лейди Кити Спенсър е влюбена в Италия. Затова и я избра за място на сватбата си. Тя разгласява няколко фотоси в профила си в инстаграм, на които се вижда по какъв начин прекарва радостно и нехайно последните дни от моминския си живот с няколко свои приятелки в обичания си град Флоренция, както е написала. Когато е била на 21 година, Кити Спенсър е учила история на изкуството във Флоренция.



Мястото на сватбата – Фраскати, на няколко километра от Рим, не е инцидентно определено. Общината е побратимена с Уиндзор, а принцовете Алдобрандини, притежатели на вилата, са близки другари отдавна с семейството Спенсър. Много представители на кралската фамилия и на модата бяха посетители на сватбата. Роклята на булката беше създание на „ Долче и Габана” – самите дизайнери Стефано Габана и Доменико Долче дойдоха в Рим за сватбата.



Вила Алдобрандини във Фраскати е била издигната за кардинал Пиетро Алдобрандини, племенник на папа Климент VIII, и през вековете е била благосъстоятелност на разнообразни знатни семейства – от Памфили до Боргезе. През 1837 година отново се връща в ръцете на Алдобрандини.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР