Лейди Гага сподели две селфита без грим в Instagram, като

...
Лейди Гага сподели две селфита без грим в Instagram, като
Коментари Харесай

Лейди Гага пусна снимка без грим и не разочарова въобще

Лейди Гага показа две селфита без грим в Instagram, като се излежаваше в леглото, облечена в бледорозов суитчър. Гага разгласява фотосите, с цел да отпразнува старта на своята линия за хубост „ Haus Labs “ във Англия.

" Винаги съм се вдъхновявала толкоз доста от хубостта и модата от Обединеното кралство и от това какъв брой смела и новаторска е тя ", написа изпълнителката под небрежните фотоси, написа pagesix.com.

Гага съобщи, че е стартирала Haus Labs " като компания, която също е смела и новаторска в своята артистичност и формули, комбинирайки красиви цветове с щадящи кожата съставки, които вършат нашия грим потребен за кожата ви ".

New post (Lady Gaga shares makeup-free selfies in bed) has been published on Latest Celebrity News, Entertainment News & Gossip -
— Movieswalk (@movieswalk94579)

Това не е единственият случай през последните месеци, в който Гага се появява без грим.

На мартенските " Оскари " тя влезе в заглавията на вестниците, като извърши песента си за " Top Gun: Maverick ", " Hold My Hand ", без нито един грим, единствено няколко часа откакто мина по аления килим на премиите в цялостен искра.

Трансформацията ѝ беше толкоз поразителна, че почитателите желаеха да схванат какъв артикул за унищожаване на грим е употребила преди осъществяването - изключително откакто гримьорката ѝ Сара Тано показа фотография на " последствията ".

За тези, които се интересуват, Taнo съобщи, че нейна клиентка суперзвезда я е насочила към аргановото масло като средство за унищожаване на грим.

" Ако имате тежък грим на очите или водоустойчиви артикули, просто аргановото масло е в действителност отлично, с цел да отстрани всичко ", споделя тя. " Научих толкоз доста от Гага! "

Въпреки че Лейди Гага е известна с трагичните си фешън изяви, може би в този момент почитателите считат, че тя наподобява най-вече на себе си без грим.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР