Леят се обвинения за държавна измяна и национално предателство отвсякъде,

...
Леят се обвинения за държавна измяна и национално предателство отвсякъде,
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Да пожелаваш провал на мандата - сега всички ще разберат защо Крим е руски

Леят се обвинявания за държавна измяна и национално изменничество отвред, и в същото време се нападат доста добре подбрани фигури от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Това разяснява за " Фокус " доцент Светослав Малинов, началник на катедра " Политология " в Софийския университет " Свети Климент Охридски “.

Според него обаче изключителната обстановка, в която се намираме, улеснява вземането на решение, без значение, че се вижда какъв брой непосилен развой върви на повърхността: " На Бойко Борисов му се желае имунитета за нещо, което три години се разисква, Лена Бориславова бива атакувана, Делян Добрев бива нападнат и му се желае имунитета, Асен Василев е викан на разпит. Повярвайте, в идващите 48 часа ще има някаква офанзива и против претендента за министър председател акад. Денков, ще има и против Мария Габриел. Само че, в някакъв смисъл, те към този момент ще имат противоположен резултат поради наглото държание на държавния ни глава. Много е тъжно, доста е подтискащо да видиш по какъв начин президентът в миг на такава рецесия връчва втория мандат и пожелава неуспех на партиите, представляващи повече от половината български жители и повече от половината народни представители. Пожелава им неуспех, желае да му върнат мандата празен ", разяснява доцент Малинов.

По думите му всички схващат в този момент какво значи “Крим е съветски ".

" Сега схващат всички по какъв начин шефовете на службите са назначени от служебното държавно управление, което в действителност е назначено от президента. Сега схващат нашите сътрудници в какво президентът Радев желае да трансформира България. И повярвайте ми, реакцията ще бъде доста мощна, тъй като това е не просто недемократично, неевропейско. Това на процедура е офанзива против демокрацията и европейската ориентировка на България. Атака, отпред на която стои президентът, ние не можем да избегнем този ужасяващ факт ", аргументира позицията си Светослав Малинов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР