Левски загря за ПАОК с разгром “До първия гол стояхме

...
Левски загря за ПАОК с разгром “До първия гол стояхме
Коментари Харесай

Васил Петров: До първия гол стояхме добре, победата срещу Пирин е задължителна

 Левски загря за ПАОК с погром Левски загря за ПАОК с погром
“До първия гол стояхме добре. Тактическият план и дисциплинираност, които желаех, се постановиха. Момчетата се оправиха добре, въпреки че не липсваше креативност в офанзива, не знам до каква степен и неналичието на класа играе роля. След втория гол нещата рухнаха, силите се изчерпаха и по този начин се стигна до този резултат.

Нашият преход е година и 8 месеца от третото равнище на футбола ни, през второто до първото. Основните момчета се резервираха. Ние сме реалисти, просто би трябвало доста работа. Честно казано чакам още нови попълнения, с които се надявам да пристигна качаство, сработване и работа.
37  Левски - Спартак (Варна)
Лошо стичане на събитията беше предходната загуба от Славия. Може би в случай че не бяхме изгубили тогава, в този момент щяхме да гледаме по други метод даже и след тази загуба през днешния ден. Разбира се, че не е обикновено да паднем с толкоз, тъй като ние се борим за всичко. Задължителна е успеха против Пирин в другия кръг, тъй като по-късно следва мач с Лудогорец и да не се получи някакъв срив. Надявам се идната седмица да имаме друго лице.

Момчетата стояха добре през днешния ден, в случай че на полувремето беше еднакъв резултата, може би щеше да е друго самочувствието ни. Вторият гол пречупи нещата. Гледам да работим вярно, изглеждахме добре в отбрана, във фаза офанзива ни липсваше креативност ”, съобщи Петров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР