Левски върви в добър ритъм под ръководството на Елин Топузаков

...
Левски върви в добър ритъм под ръководството на Елин Топузаков
Коментари Харесай

Топузаков връща Ивелин Попов като опорен халф?

Левски върви в добър темп под управлението на Елин Топузаков - тъждество, последвано от три победи. В четирите мача " сините " не позволиха гол и ще влязат в плейофите на четвъртото място във краткотрайното класиране, което при избрани условия може да донесе бараж за Лигата на конференциите. Именно класиране за евротурнирите е задачата пред тима.

До момента Топузаков не правеше промени по състава, завещан от Станимир Стоилов. В последния ддвубой от постоянния дял на сезона обаче ще му се наложи. При това някогашният бранител ще би трябвало да взема решение огромни проблеми за гостуването на Локомотив (Пловдив) в понеделник. Аут за него са титулярната двойка халфове Андриан Краев и Филип Кръстев. Първият бе изпъден в четвъртък против Септември, а вторият получи 5-ия си жълт картон за акцията и също е осъден.

Заради отсъствието им сигурно място в единайсеторката ще получи привлеченият през зимата Асен Чандъров, а до него Топузаков обмисля да върне опитния Ивелин Попов. Другите варианти пред наставника са да заложи на младоците Асен Митков и Антоан Стоянов. По време на тренировките обаче ще бъде отигран разновидността с Попето.В последните занимания се натъртва доста и на статичните положения. Срещу Септември " сините " демонстрираха нови заучени обстановки, като с някои от тях изненадаха противника.

Двубоят на " Лаута " е значим за столичани, тъй като с триумф в него и по-късно против ЦСКА 1948 отборът от " Герена " ще може да огледа много по-смело и към третото място в крайното класиране.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР