Левски успя да си извоюва виза за Европа, но ситуацията

...
Левски успя да си извоюва виза за Европа, но ситуацията
Коментари Харесай

Аладжов: Ръководството бързо да решава кой ще е треньор

Левски съумя да си извоюва виза за Европа, само че обстановката на " Герена " не е от най-спокойните. Някои биха споделили, че по този начин и би трябвало да бъде. Все отново новото състезание към този момент чука на вратата, а пред " сините " има много незнайни. Легендата на Левски - Стефан Аладжов - показа пред " Мач Телеграф " мнението и за сезона на " сините ".

Той съобщи, че час по-скоро управлението би трябвало да реши кой ще води " сините " отсега нататък.

" Засилиха се най-после на шампионата, а преди този момент изпуснаха доста огромен брой точки. Тези 11 мача без победа натежаха доста на тима. Срещу ЦСКА играха доста едва. Не знам дали се пазеха за мача с Арда, само че в действителност беше доста едва представянето ни. Въобще не ми харесаха. Хубавото е, че Левски ще играе в Европа. Сега би трябвало да мислят къде ще се организира подготовката и кой ще води тима. Това са най-важните неща. Който и да пристигна - ще желае да се направи селекция. Някои играчи евентуално ще си тръгнат. Стана ясно, че Филип Кръстев към този момент няма да е част от Левски. Трудно Левски ще извади 4 милиона за него, само че несъмнено той ще липсва. Трябва да се види кой ще го замести. Радващо е, че Левски съумя да победи Арда. Показаха напълно друго лице от предната среща с ЦСКА. Заслужено момчетата на Топузаков се поздравиха с триумфа. Най-важният мач за нас беше този с Арда, с цел да се класираме за Лигата на конференциите. Дано в този момент в Европа да успеем да изиграем колкото се може повече срещи и да влязат свежи пари в касата на клуба.

Ръководството би трябвало да реши дали Елин ще води тима отсега нататък. За мен добре се показа отпред на Левски. Топчо задоволително добре познава играчите. Час по-скоро би трябвало да се съберат и да решат кой ще бъде треньор на Левски. Сега отборът ще стартира от втория кръг в евротурнирите, а това е добре, тъй като ще има повече време за подготовка ".
 Левски към момента е без треньор, само че най-малко към този момент има проект за лятната подготовка
Левски към момента е без треньор, само че най-малко към този момент има проект за лятната подготовка

" Сините " започват занимания на 19 юни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР