Левски уреди първи бразилец. Левият бек Вендерсон де Фрейтас Соарес,

...
Левски уреди първи бразилец. Левият бек Вендерсон де Фрейтас Соарес,
Коментари Харесай

Левски взима бразилец

Левски уреди първи бразилец. Левият бек Вендерсон де Фрейтас Соарес, който е прочут в родината си с прозвището Цунами, дойде в София, с цел да парафира със " сините ". 25-годишният защитник идва на " Герена " от бразилския Ботафого.

" Левски е великански клуб за България. Имам доста позитивна информация за тима и за играчите в него. Знам, че някои от тях имат доста опит. Предпочитаната от мен позиция е на ляв бранител, само че нямам проблем да играя и на различен пост. Важното е да бъда потребен за тима и да дам приноса си за положителното показване на Левски в шампионата. Като подрастващ футболист играех на друга позиция и вкарвах доста голове. И поради това ме нарекоха Цунами ", сподели бразилецът.

Соарес ще бъде второто зимно попълнение на Левски. Преди това на " Герена " дойде шведът Ноа Сонко Сундберг, чийто контракт влиза в действие от 1 януари.

Дисциплинарната комисия към БФС санкции Левски с 2300 лв. за прегрешения на почитателите на мача от XV кръг на efbet Лига с Ботев Вр (0:0). Санкцията е за " обидни и нецензурни викания ", за " нерегламентирано потребление на факли и димки " и за псувни по публични лица.

Пред 2000 души на " Герена " основен воин бе вратарят на врачани Красимир Костов, който отрази дузпа на Борислав Цонев (71), както и други рискови удари. Билал Бари още веднъж се отличи с пропуски. Капитанът на " сините " Ники Михайлов също избави дузпа на Дориан Бабунски (7).

" Трябва да търсим увереността ни. Още първото полувреме имахме 3-4 идеални обстановки да подадем по-точно. Бари пропусна на празна врата. Трябва да се работи и да търсим по-голяма убеденост пред завършващия удар. Разпаднахме се тази седмица от контузии. То се видя и първите 20-30 минути. След това тимът се събра и сподели положително равнище, само че чак през второто полувреме ", сподели Мъри Стоилов. В мача още веднъж травма получи Георги Миланов и ще е навън до края на годината. С контузия е и Драган Михайлович.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР