Левски търси спонсор, който да помогне на клуба да купи

...
Левски търси спонсор, който да помогне на клуба да купи
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Левски търси спонсор, за да вземе нов играч

Левски търси спонсор, който да помогне на клуба да купи испанеца Джавад ел Джемали, който е мечтан от старши треньора на " сините " Станимир Стоилов, написа " Телеграф ".
Към днешна дата 20-годишният футболист е благосъстоятелност на кипърския Акритас Хлорака. Двата клуба са в напреднали договаряния за прехвърлянето му, а към днешна дата цената на Джемали, който е младеж на испанския Еспаньол и има марокански корени, е 100 000 евро.
Кипърците не желаят да отстъпват и цент от въпросната сума, която обаче е непостижима за Левски. Заради това управлението на " сините " търси спонсор, който да помогне финансова за прехвърлянето.

На " Герена " се разисква, в случай че някой компания даде пари за договорката, да си получи назад сумата даже с облага, в случай че Джавад ел Джемали след това бъде продаден за повече пари.

Най-вероятно крилото, което е в Акритас от лятото на 2021 година, ще дебаркира в Левски. Младокът е корав титуляр в кипърския отбор от началото на сезона, а треньор му е някогашният ментор на Локомотив Пловдив и ЦСКА Бруно Акрапович.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР