Левски следи изявите на десния защитник на Септември София Мартин

...
Левски следи изявите на десния защитник на Септември София Мартин
Коментари Харесай

Левски хареса бек на септември и нов нападател

Левски следи изявите на десния бранител на Септември София Мартин Стойчев.

Треньорът на сините Станимир Стоилов е харесал качествата на 18-годишния футболист и до края на годината столичани ще следят под лупа изявите му.

От началото на сезона младокът взе присъединяване във всичките девет дуела на новака в елита, където се изяви и с една асистенция.

Той не се опасява да влиза в единоборства и доста постоянно се включва в офанзивите на отбора.

Ако Стойчев премине при сините през зимата, то той ще се трансформира в четвърти състезател, който идва на „ Герена “ от Септември.

Преди него този път изминаха Асен Чандъров, Здравко Димитров и Димитър Костадинов.

Последните двама бяха отстранени от първия състав поради неспазване на професионална дисциплинираност.

Крилото в този момент играе чартърен в Спартак Варна, до момента в който нападателят се завърна в Септември.

По всяка възможност Левски няма да предложи нов контракт на Жереми Петрис, който пристигна на пожар на „ Герена “ и подписа договор до края на календарната година.

Французинът сега се възвръща от травма и към момента не е ясно по кое време ще се завърне на терена. Негова опция е Патрик-Габриел Галчев, който се показва устойчиво, когато получава късмет, и Мъри желае да има разполагаем млади и перспективни бранители в лицето на юношата на сините и Мартин Стойчев.

През зимата Левски ще се опита да вземе и по този начин стремежи централен нападател. Сините още веднъж са се насочили към бразилския пазар.

Играчът е наблюдаван отдавна и Станимир Стоилов е дал зелена светлина за прехвърлянето. Мъри искаше да вземе подобен още през лятото, само че финансовата обстановка в клуба не разреши да се стигне до тази договорка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР