Левски ще започне зимна подготовка на 8 януари 2019 година.

...
Левски ще започне зимна подготовка на 8 януари 2019 година.
Коментари Харесай

Левски стартира зимна подготовка на 8 януари, но не знае къде

 На Герена: Яблонски си потегля, идва Ники М.
Левски ще стартира зимна подготовка на 8 януари 2019 година. Такива планове е направил треньорът на отбора Славиша Стоянович, написа " Тема спорт ".

Последният формален дуел на тима за есенния полусезон е на 15 декември, събота, от 17:30 часа - тогава " сините " гостуват на Берое в Стара Загора. След него играчите ще бъдат разпуснати в отмора, която ще продължи повече от 20 дни.

На " Герена " обаче към момента не са прецизирали къде ще карат лагер. През предишния сезон подготовката бе извършена в Малта, като дестинацията бе определена персонално от тогавашния треньор Делио Роси.

Тогава обаче " сините " не съумяха да изиграят положителни контроли поради неналичието на мощни тимове, които също са решили да проведат част от заниманията си в тази страна.

Сега разновидностите пред сините са два - кипърският курорт Агия Напа или турският Анталия. Желанието на Стоянович е тимът да се готви на Острова на Афродита, само че към този момент нищо не е уредено.

Кипър дълги години бе желана страна за зимен лагер от Левски. По времето на Станимир Стоилов " сините " постоянно упражняваха там.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР